Правилник на магазина:

Собственик на магазина, действащ под адрес www.super-hobby.bg, е:

PJB Hobby Sp. z o.o.
Kožmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka Полша
Телефон: +48 12-284-83-28
E-mail: [email protected]

Номер по ДДС: PL683-211-47-40
Regon:388878489
Общи постановления:
 1. Правилникът определя правилата за използване на интернет магазина, заявяването на поръчки, доставката на поръчани продукти, правата на Клиента за отказ от договора и принципите за заявка и разглеждане на рекламациите.
 2. За използването на магазина и заявка на поръчки е необходим компютър с достъп до Интернет мрежата и интернет браузър от типа на Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera
Защита на личните данни:
 1. Нашата фирма се задължава да полага специални усилия за защита на личните данни, предоставени при регистрацията на потребителя.
 2. Без съгласието на потребителя не се изпращат никакви рекламни материали по електронен път, по пощата или по друг път.
 3. Със заявяването на поръчка в този магазин Клиентът се съгласява за обработка на неговите лични данни.
  Личните данни се събират само за нуждите на интернет магазина за обслужване на поръчките и по никакъв начин не се предоставят на външни лица или фирми.
 4. Рекламни материали могат да бъдат изпращани само след получаване на съгласието на клиента и се отнасят само за офертата на нашия магазин.
 5. Не носим отговорност за действия, предприемани от трети лица, на които клиентът е предоставил паролата за достъп до своя акаунт.
Условия на поръчката:
 1. За заявката на поръчка в този магазин трябва да се извършат следните стъпки:
  - Добавяне на избран продукт в кошницата заедно с определяне на количеството бройки.
  - Предоставяне на адресни данни, на които ще бъде изпратена пратката с поръчаните продукти.
  - Определяне на начина на плащане и начина на доставка.
 2. Всички цени включват данък ДДС.
 3. Времето за реализиране на поръчката може да бъде различно за всеки продукт и да зависи от количеството поръчани бройки. Показва се по еднозначен начин на нашата страница по време на процедурата за заявка на поръчката (между другото веднага над бутона за финално потвърждаване на поръчката)
 4. Посочените времена за доставка приемат, че плащането за поръчката се извършва в брой при приемане на доставката или, ако плащането е предварително, то ще бъде направено незабавно. В случай на забавяне на плащането от Клиента датата на реализация на поръчката може да се промени.
 5. Под време за реализация на поръчката следва да се разбира моментът на изпращане на пратката, а не моментът на доставката.
 6. Офертата, представена в сайта www, не представлява оферта по смисъла на Търговския Закон и не е официална складова наличност, макар, че прилагаме всички усилия всяка позиция, маркирана като достъпна, да бъде налична в действителност.
 7. При поръчките с предварително плащане резервацията на стоката се извършва в момента на получаване на плащането. Затова в случай на закъснения на получаване на плащането може да се случи така, че в момента на получаване на плащането стоката да бъде недостъпна.
 8. Не определяме минимална сума на покупката.
 9. В случай на неприемане на поръчка с наложен платеж без посочване на основателна причина ние си запазваме правото да реализираме поръчки за дадения Клиент само след предварително заплащане на поръчките.
 10. До момента на изпращане на пратката с поръчаните стоки може да се направи смяна или анулиране на поръчката. За тази цел трябва да се свържете с обслужващия магазина персонал по електронен път, телефон или чрез формуляра за контакт, достъпен в сайта.
Ценоразписът на доставките можете да намерите на страницаЦени и условия за изпращане
Връщане / Отказ от договора:
 1. Дори, ако получената стока не е дефектна, но поради произволни причини не изпълнява Вашите очаквания, има възможност да се откажете от договора за покупка в срок, не по-дълъг от 14 дни. За тази цел трябва да ни изпратите обратно стоката заедно с документа за покупката и формуляра за връщане на продукт, който можете да изтеглите от тук.
 2. Адрес, на който трябва да изпращате връщаните продукти:

  PJB Hobby Sp. z o.o.
  Kožmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka Полша

  Внимание: Не приемаме пратки изпратени с наложен платеж.
 3. Разходите за връщането на продукта поема Клиентът.
 4. Всички възстановявания въз основа на отказване на договора се извършват в срок до 14 дни от получаването на върнатия продукт.Рекламации:
 1. Клиентът, който извършва покупки в този магазин, има право на гаранция при условията, определени от приложимите понастоящем законови разпоредби.
 2. Рекламацията първо трябва да се заяви на обслужващия персонал в магазина чрез достъпния тук формуляр.
 3. Трябва да изпратите рекламираният продукт заедно с документа за покупката и разпечатания рекламационен формуляр, достъпен тук на адрес:

  PJB Hobby Sp. z o.o.
  Kožmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka Полша


  Внимание: Не приемаме пратки изпратени с наложен платеж.
 4. Разходите за изпращането на продукта при нас са за сметка на Клиента. Тези разходи се възстановяват при положително разглеждане на рекламацията.
 5. При изпращане на стоките трябва да използвате сравнително евтини форми на доставка. Ако използвате неоправдано скъпи опции, си запазваме правото да откажем възстановяване. В случай на съмнения, най-добре е да съгласувате това с персонала на магазина, преди да изпратите стоките.Правилникът е в сила от 10.03.2010